NAADLOOS BEHANG

Offerte aanvragen
Contact
ONDERHOUD

Kras en stoot werend

MONTAGE

Geen storende naden meer die door uw afbeelding of patroon heen lopen.

Ondergrond

Wanden hoeven niet eerst egaal geschilderd te worden, omwille van kleur of vlekken

Naadloos behang: een beleving aan de wand

Er zijn steeds meer mogelijkheden om de wanden van kamer of kantoorruimte te bekleden. Verf en behang zijn in veel verschillende kleuren, structuren en patronen verkrijgbaar. Maar met naadloos behang, haalt u een beleving in huis!

Bij gewoon behang worden de banen met de naden tegen elkaar aangeplakt. De structuur of het patroon wordt ‘eindeloos’ herhaalt. Voor een klein wandje een prima oplossing maar een grote wand wordt al snel eentonig en saai. Een druk patroon heeft zelfs het tegenovergestelde effect en veroorzaakt onrust en irritatie.

Naadloos behang kent deze nadelen niet. Het fotobehang wordt geheel op maat gemaakt van afwasbare en flexibele kunststof.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie:

Contact

Een afdruk die indruk maakt

U kunt natuurlijk uw hele interieur veranderen om een bepaalde sfeer te creëren. Maar u kunt ook kiezen voor naadloos fotobehang met een afbeelding waarmee u ieders verbeelding overtreft.

Wilt u de ruige en industriële sfeer van een oud pakhuis in Manhattan? Naadloos fotobehang is niet te onderscheiden van echt.
Liever iedere dag naar de zonsondergang kijken? U hoeft alleen de verwarming nog wat hoger te zetten om alle dagen op vakantie te zijn.

Met naadloos fotobehang creëert u een indrukwekkende (werk)omgeving die veel zegt over u en/of het bedrijf. Natuurlijk kunt u ontwerp en realisatie met een gerust hart overlaten aan De-Signmaker.

Voorbeelden zien? Bekijk ons portfolio!

Portfolio

GET IN TOUCH

Heb een idee of een project? Laten we samenwerken.

Contact
Over ons
De-Signmaker is dé specialist als het gaat om totaaloplossingen op het gebied van wanddecoratie, carwrapping, reclamebelettering en veel meer! Maatwerk en creativiteit, letterlijk en figuurlijk op een hoog niveau.
CONTACT
+31(0) 76 85 08 799
info@de-signmaker.nl