Auto laten wrappen

Uw auto laten wrappen?

Dat is een goed idee! Als u bijvoorbeeld van plan bent een 2e hands auto aan te schaffen hoeft u zich niet te laten leiden door de kleur. Deze is namelijk later aan te passen door uw auto te laten wrappen. Of heeft u een nieuwe auto en wilt u graag de originele lak beschermen? Ook daarvoor is Carwrapping uitermate geschikt. Als u een andere auto wilt aanschaffen laat u de folie verwijderen en ziet de auto er van buiten weer als nieuw uit. Carwrapping is daarmee ook een goede uitkomst voor lease- of bedrijfsauto’s. Tevens kunt u met de ‘trends’ meegaan, zonder dat dit ten koste gaat van de restwaarde van uw auto. Niet zomaar een goed idee dus.

Carwrapping

Maar wat is Car Wrapping nou precies? Wrapping is een techniek die een voorwerp voorziet van hoogwaardige kwaliteit folie. De auto wordt dan volledig of deels ingepakt met folie. Alle wrapfolies van De-Signmaker zijn weersbestendig. Wij garanderen daarom dat de folies minimaal vijf jaar goed blijven. Bij ons heeft u een brede keus aan vinyl in allerlei kleuren. Heeft u een eigen ontwerp of wilt u dat wij een uniek ontwerp maken? Dat kan! Wij staan hierbij garant voor een mooi en duurzaam eindresultaat. Uw auto laten wrappen bij De-Signmaker is daarom een waanzinnig goed idee.

Over De-Signmaker

Wij zijn ontstaan uit ‘passie’ en gerund door ‘perfectie’. De-Signmaker werkt al uw ideeën uit en luistert hierbij graag naar uw wensen. Wij zijn uw partner die de visuele verbeelding tot werkelijkheid brengt. Wij zullen hierbij samen met u vanuit verschillende oogpunten de optimale situatie creëren. Het brede werkterrein van De-Signmaker is als volgt: de merkbeleving en zichtbaarheid voor particulieren, bedrijven en instellingen vergroten. Naast carwrapping zijn wij ook specialist als het gaat om:

  • Bewegwijzering;
  • Vinyl behang;
  • Lichtreclame;
  • Media façades;
  • Reclamebelettering;
  • Lichtreclamemasten.

Al onze producten worden volledig in eigen beheer ontwikkeld en gemonteerd. Wij voldoen hiermee aan de hoge eisen op het gebied van design, functionaliteit en duurzaamheid. De-Signmaker: maatwerk en creativiteit, letterlijk en figuurlijk op een hoog niveau. Wij lopen al jaren voorop in de ‘markt van uitstraling’.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Ons deskundig personeel helpt u graag om samen met u uw wensen echt te maken. Vraag er gerust naar. Wij helpen u graag en sturen u een offerte toe. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 076 850 8799 of een email sturen naar info@De-Signmaker.nl. De-Signmaker is er voor u om uw auto te laten wrappen.

Over ons
De-Signmaker is dé specialist als het gaat om totaaloplossingen op het gebied van wanddecoratie, carwrapping, reclamebelettering en veel meer! Maatwerk en creativiteit, letterlijk en figuurlijk op een hoog niveau.
CONTACT
FROM OUR BLOG
+31(0) 76 85 08 799
info@de-signmaker.nl