Carwrapping Breda

Carwrapping in Breda en omstreken

Wrapping is een techniek dat een voorwerp voorziet van hoogwaardige kwaliteit folie. Car Wrapping is logischerwijs het volledig of deels inpakken van een auto met folie. Bij De-Signmakers is er veel mogelijk op het gebied van Carwrappen. Zo heeft u een brede keus aan vinyl in allerlei kleuren, maar kunt u ook kiezen voor uw eigen unieke ontwerp of een ontwerp gecreëerd door De-Signmaker. Alle wrapfolies zijn weersbestendig. Daarom garanderen wij dat deze minimaal 5 jaar goed blijven. Daarnaast verkleurd uw auto niet. Alle lak die onder de carwrap zit wordt namelijk geconserveerd. Carwrapping is daarom ook een goede uitkomst voor lease- of bedrijfsauto’s. Wij staan garant voor een mooi en duurzaam eindresultaat. Voor carwrapping in Breda bent u bij De-Signmaker dus aan het juiste adres!

De-Signmaker: carwrapping in Breda en meer

De De-Signmakers zijn ontstaan uit ‘passie’ en gerund door ‘perfectie’. Wij zijn uw partner die uw visuele verbeelding tot werkelijkheid brengt. De brede werkterrein van De-Signmakers is als volgt: de merkbeleving en zichtbaarheid voor particulieren, bedrijven en instellingen vergroten. Naast carwrapping zijn wij ook specialist als het gaat om:

  • Wanddecoratie;
  • Media façades;
  • Bewegwijzering;
  • Vinyl behang;
  • Reclamebelettering;
  • Carwrapping.

Al onze producten worden volledig in eigen beheer ontwikkeld en gemonteerd. Wij voldoen hiermee aan de hoge eisen op het gebied van design, functionaliteit en duurzaamheid. De-Signmakers: maatwerk en creativiteit, letterlijk en figuurlijk op een hoog niveau. Wij lopen al jaren voorop in de ‘markt van uitstraling’.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Ons deskundig personeel helpt u graag om samen met u uw wensen m.b.t. carwrapping in Breda echt te maken. Vraag er gerust naar en wij helpen u graag en sturen u een offerte toe. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 076 – 532 48 73 of een email sturen naar info@De-Signmaker.nl.

Over ons
De-Signmaker is dé specialist als het gaat om totaaloplossingen op het gebied van wanddecoratie, carwrapping, reclamebelettering en veel meer! Maatwerk en creativiteit, letterlijk en figuurlijk op een hoog niveau.
CONTACT
  • Takkebijsters 4L, 4817 BL Breda
  • 0768508799
  • info@de-signmaker.nl
Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 256 andere abonnees