Carwrapping Roosendaal

Carwrapping Roosendaal

Wij, van De-Signmaker, vinden dat carwrapping altijd een goed idee is. We geven u een aantal voorbeelden om aan te duiden waarom. Bijvoorbeeld bij de aanschaf van een tweedehandsauto. Door carwrapping hoeft u zich niet meer te laten leiden door de kleur. Deze is namelijk later aan te passen. Maar ook bij de aanschaf van een nieuwe auto is carwrapping een goed idee. Carwrapping van uw nieuwe auto beschermt de originele lak. Als u een aantal jaren later een andere auto wilt aanschaffen, laat u de folie verwijderen en ziet de auto als nieuw uit. Carwrapping is daarmee ook een goede uitkomst voor lease- of bedrijfsauto’s. Tevens kunt u met de ‘trends’ meegaan, zonder dat dit ten koste gaat van de restwaarde van uw auto. Carwrapping in Roosendaal is niet zomaar een goed idee.

Carwrapping

Wrapping is de techniek die een voorwerp voorziet van folie. In het geval van carwrapping wordt de auto volledig of deels ingepakt met hoogwaardige kwaliteit folie. Alle wrapfolies van De-Signmaker zijn weersbestendig. Wij garanderen daarom dat onze folies minimaal vijf jaar goed blijven. Daarnaast heeft u bij ons een brede keus aan vinyl in allerlei kleuren. Heeft u een eigen ontwerp of wilt u dat wij een uniek ontwerp maken? Dat is ook mogelijk. Hierbij staan wij garant voor een mooi en duurzaam eindresultaat. Carwrapping in Roosendaal bij De-Signmaker is daarom een goed idee!

Over De-Signmaker: maatwerk en creativiteit

Ons brede werkterrein is als volgt: de merkbeleving en zichtbaarheid voor particulieren, bedrijven en instellingen vergroten. Dit doen wij door de visuele verbeelding tot werkelijkheid te brengen. Hierbij creëren we samen met u en vanuit verschillende oogpunten de optimale situatie: maatwerk en creativiteit, letterlijk en figuurlijk op een hoog niveau. Wij zijn ontstaan uit ‘passie’ en gerund door ‘perfectie’. Wij werken graag al uw ideeën uit en luisteren hierbij altijd naar uw wensen. Naast carwrapping zijn wij ook specialist als het gaat om:

  • Media façades;
  • Vinyl behang;
  • Lichtreclame;
  • Reclamebelettering;
  • Bewegwijzering;
  • Lichtreclamemasten.

Alle producten van De-Signmaker worden in eigen beheer ontwikkeld en gemonteerd. Wij voldoen hiermee aan de hoge eisen op het gebied van design, functionaliteit en duurzaamheid.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Ons deskundig personeel helpt u graag om samen met u uw wensen echt te maken. Vraag er gerust naar. Wij helpen u graag en sturen u een offerte toe. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 076 – 532 48 73 of een email sturen naar info@De-Signmaker.nl. De-Signmaker is er voor uw carwrapping in Roosendaal.

Over ons
De-Signmaker is dé specialist als het gaat om totaaloplossingen op het gebied van wanddecoratie, carwrapping, reclamebelettering en veel meer! Maatwerk en creativiteit, letterlijk en figuurlijk op een hoog niveau.
CONTACT
  • Takkebijsters 4L, 4817 BL Breda
  • 0768508799
  • info@de-signmaker.nl
Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 256 andere abonnees