Carwrapping Tilburg

Carwrapping in Tilburg en omstreken

Voor carwrapping in Tilburg bent u bij De-Signmaker aan het juiste adres. Carwrapping is het inpakken van een auto met duurzame vinylfolie. Deze folie is speciaal ontwikkeld om een auto mooi en egaal te wrappen. Auto wrappen in Tilburg is tevens een goede uitkomst voor bedrijf- en leaseauto’s. Uw originele kleur verkleurd namelijk niet omdat de lak onder de carwrap door de wrap wordt geconserveerd. Wij, van De-Signmaker, verzorgen graag de carwrap voor u. We hebben vinyl in verscheidende kleuren. Wilt u graag een uniek ontwerp? Ook dat is bij ons mogelijk.

Waar letten wij van De-Signmaker op?

Wij snijden altijd langs de lak en nooit op de lak en/of rubbers. Kan het niet anders? Dan gebruiken we ‘Knifeless tape’. Dit is tape met carbondraad. Door de carbondraad door de folie te trekken, wordt het perfect afgesneden. Daarnaast zijn wij een van de weinige bedrijven die close-up foto’s op onze website plaatsen. Hiermee willen we laten zien dat onze techniek en folies het verschil maken.

Waarom Auto wrappen in Tilburg?

Waarom een auto wrappen in plaats van spuiten? Bij het spuiten van een auto is het achteraf maar hopen dat de kopen de kleur ook mooi vind. Een auto wrap kan gemakkelijk en schadeloos verwijderd worden. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw auto in de originele staat en kleur verkopen.

Meer informatie?

Het deskundige personeel van De-Signmaker helpt u graag om samen met u uw wensen m.b.t. carwrapping in Tilburg echt te maken. Afhankelijk van de folie keuze en uw type auto maken wij een prijs op maat. Vraag er gerust naar en wij helpen u graag. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 076 850 8799 of een email sturen naar info@De-Signmaker.nl.

Over ons
De-Signmaker is dé specialist als het gaat om totaaloplossingen op het gebied van wanddecoratie, carwrapping, reclamebelettering en veel meer! Maatwerk en creativiteit, letterlijk en figuurlijk op een hoog niveau.
CONTACT
FROM OUR BLOG
+31(0) 76 85 08 799
info@de-signmaker.nl