Carwrapping

Carwrapping Service.

Wat is carwrapping?

Carwrapping, wrapping, auto plakken, auto inpakken, auto bestickeren enzovoort. Hoe je het ook noemt het komt op neer dat wij uw auto helemaal of deels in pakken met speciale folie die specifiek gemaakt is voor uw auto. Dit folie noemen ze ook wel wrapping folie, Avery en 3m zijn op dit moment marktleiders hier in, ze hebben een speciaal folie ontwikkeld met diverse kleuren die nog eens zeer rekbaar is en niet gelijk plakt als je papierlaag afhaalt. Zo kan je hele papier laag van de folie in één keer afhalen en tegen de auto aan plakken zonder dat het goed hecht. Zodra wij met onze speciaal ontwikkelde rakel (spatel) folie tegen de auto aandrukken dan word het lijmlaag van de folie pas geactiveerd.

 

Voor wie is de carwrapping bedoeld?

Voor iedereen die een auto heeft! Wel moeten wij erbij zeggen dat uw auto geen roest of beschadigd plekken mag hebben, ook moet u aanvoorand aan ons doorgeven dat uw auto niet meer origineel lak meer heeft of een deels misschien over gespoten is omdat uw auto betrokken was bij een ongeval of vandalisme. Wij kunnen garantie geven op de originele auto lak die origineel van de fabriek afkomt.

Wat zijn nou de voordelen van carwrapping?

Veel van steenslagen wat op de wegen liggen komt tegen u bumper of moterkapt na een tijd ziet u meer en meer steenslag op uw auto. Met wrapping folie houd u steenslag wel het voor 80% tegen! en ook als u naar wasstraat binnenrijdt heeft u wel eens dat lichte krassen op komen maar dankzij carwrapping is dat veel minder.

Carwrapping prijzen

Het is moeilijk om te bepalen wij hebben wel een indicatie (Klik hier). Om u zo goed mogelijke prijs door te geven vragen wij toch dat u met ons contact op neemt.

Wij bieden meer service dan alleen carwrapping. Wij doen onder anderen Reclamebureau, Grafisch ontwerp, Automaterialen winkel en Binnenhuisarchitect.

Mocht u nog vragen hebben dan staan onze telefonisten klaar voor u.

De-Signmaker

Takkebijsters 4L

4817BL Breda

Noord-Brabant, Nederland

Bekijk ook

Portfolio

Yelp

Automaterialen winkels

Automaterialen