Je wilt dat je kantoor- of bedrijfsruimte er goed uitziet. Want je brengt een groot gedeelte van je tijd door in een bedrijf, en daarom is het belangrijk dat je bedrijf een fijne uitstraling heeft. Zodat wanneer je gaat werken je kunt ontspannen en met een fijn gevoel aan de slag kan. Een van de simpelste dingen die je kunt doen om je bedrijf een compleet nieuwe uitstraling te geven is door fotobehang op de muren te plakken!

Wat is fotobehang?

Fotobehang, de naam zegt het al, is behang met een visual erop. Je kunt ervoor kiezen om een muur in je kantoor- of bedrijfsruimte te decoreren met een visual die jou naar het hart staat. Denk hierbij aan een visual van het mooiste uitzicht wat je ooit bent tegengekomen op vakantie, of een bedrijfslogo.

Je kunt alles zelf op maat laten maken hoe jij dat wilt:

  • Kies de foto/visual die jij wil
  • Kies de kleuren die passen bij je interieur
  • Kies het formaat dat past

Omdat jouw eigen visuals op de muur zet, geeft dit een unieke uitstraling aan jouw bedrijf.

Hoe werkt fotobehang?

Fotobehang zit simpel in elkaar, het is gemaakt van speciaal materiaal genaamd Airtex. Wanneer je jouw visual op de muur wilt hebben gaat dit als volgt:

  1. Om te beginnen contacteer je De-Signmaker die gespecialiseerd is in interieur decoratie.
  2. Je stuurt jouw visual op samen met het formaat van de muur waarop je de visual wilt bevestigen. Nadat wij uw visual en formaten hebben ontvangen gaan wij gelijk ermee aan de slag, wij nemen uiteraard de planning voorhand met u door.
  3. Tijdens de montage van het fotobehang lijmen we de muur in door middel van speciale lijm, hierbij zullen dan ook alle stopcontacten/schakelaars verwijderd worden voor een optimale afwerking.
  4. Nadat wij klaar met behangen dan zullen wij uw stopcontacten/schakelaars weer vakkundig terug monteren en alles weer op netjes ruimen.

Fotobehang is in bijna elk formaat te bestellen! Bekijk hier de voorbeelden van fotobehang.