Muurdecoratie

Muurdecoratie

Wilt u graag een muur van bijvoorbeeld uw woonkamer, kinderkamer of slaapkamer van muurdecoratie voorzien? Maar heeft u nog geen enkel idee wat? De-Signmaker is er voor u om uw vraagstuk met betrekking tot de wanden op te lossen! Wij helpen u graag bij het wijzigen van uw interieur, bij het aanbrengen van sfeer of bij het versterken van uw communicatie-uitingen. Wat dacht u bijvoorbeeld van naadloos behang? Dit is een behang dat uit slechts één stuk bestaat. Hierdoor maakt u in één oogopslag duidelijk wie u bent. De-Signmaker neemt al uw werk uit handen door de gehele restyling voor zijn rekening te nemen. Wij meten de muren in en ontwerpen een presentatie van uw muurdecoratie woonkamer, kinderkamer of slaapkamer. Bent u geheel tevreden? Dan brengen de monteurs van De-Signmaker de muurdecoratie vakkundig aan.

Voordelen van naadloos behang

De wanden hoeven voorafgaand aan het aanbrengen niet egaal geschilderd te worden. Naadloos behang is onwijs eenvoudig en snel aan te brengen. Tijdens of na het aanbrengen van het behang, is er geen nare geur aanwezig. Verder is het behang:

  • Brandwerend;
  • Afneembaar;
  • UV-bestendig;
  • Stootvast;
  • Kraswerend.

Meer dan enkel muurdecoratie…

De-Signmaker is specialist op het gebied van vele facetten. Tijdens ons werk streven wij er continue aan om de zichtbaarheid van particulieren, bedrijven en instellingen te vergroten. Wij zijn dan ook ontstaan uit pure passie en wij worden gerund door perfectie. Al onze producten worden dan ook in eigen beheer ontwikkeld en gemonteerd. Hiermee voldoen wij aan de eisen op het gebied van design, functionaliteit en duurzaamheid.

Neem gerust contact met De-Signmaker op!

Het deskundige personeel van De-Signmaker helpt u graag om samen met u uw wensen m.b.t. muurdecoratie in uw kinderkamer, woonkamer of slaapkamer echt te maken. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. U kunt De-Signmaker telefonisch bereiken op het nummer 076 – 532 48 73 of een email sturen naar info@De-Signmaker.nl.