Heb jij een interieur dat wel toe is aan een nieuwe uitstraling, maar wil je hier niet te veel geld aan kwijt zijn? Dan kan renovatiefolie een goede optie voor jou zijn. Bij een gewone renovatie weet je dat je lange tijd in de puinhoop zit. Maar bij renovatiefolie weet je zeker dat de ruimte niet wekenlang gesloten hoeft te worden vanwege een verbouwing.

Stukken goedkoper

Een ander groot voordeel is dat renovatie met folie stukken goedkoper is in vergelijking met een gehele verbouwing. Met folie zijn de mogelijkheden ongekend. Het is geschikt voor grote oppervakken maar je kunt ook oude objecten totaal vernieuwen.

Wie regelmatig op beurzen of congressen staat, kan zijn balie en promotiematerialen eenvoudig aanpassen en vernieuwen.

Renovatie folie wordt veilig en snel geplaatst

Of je nu een toonbank wilt vernieuwen of een hele lift een opknapbeurt wilt geven, renovatiefolie is de snelste en veiligste optie. Er hoeft meestal niets verwijdert of vervangen te worden en de renovatiefolie kan snel geplakt worden. Tijdens dit proces worden geen schadelijke stoffen gebruikt waardoor je gewoon in de ruimte aanwezig kunt blijven. Wel zo handig in een drukke werkomgeving.

Renovatie folie is gemakkelijk in onderhoud

Na een renovatie ben je natuurlijk extra zuinig op je mooie spullen. Veel mensen denken dat folie heel kwetsbaar is. Met renovatiefolie hoef je je hier geen zorgen om te maken. Het soort folie dat wordt gebruikt is uitermate duurzaam, waardoor het o.a. kraswerend is. Bovendien is renovatiefolie gemakkelijk schoon te maken is.

Verschillende soorten, maten en kleuren renovatiefolie

Omdat renovatiefolie verkrijgbaar is in veel verschillende kleuren, structuren, effecten en vormen, zijn de toepassingen ook eindeloos. Voor een lift kies je immers een ander design dan voor een informatiebalie of keukenblok!

Heb jij een onderdeel in je interieur dat aan vervanging toe is? Wil je weten of wij het voor je kunnen vernieuwen met renovatiefolie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.