Smart Folie


Veiligheid

Vermindert vermoeidheid van de ogen

Controle

Precieze controle over privacy

Zicht

Behoud een open (kantoor)ruimte met natuurlijk licht en uitzicht

Eco

Ecovriendelijk & duurzaam

Smart Folie

Schitterend zo’n glazen wand maar helaas geeft het ook erg weinig privacy. Vanaf nu kunt u met één druk op de knop kiezen of u beslotenheid wil in een glazen ruimte. Het folie verandert van dicht (melk glas) naar transparant en vice versa, door een stroompje elektriciteit dat door het folie wordt gestuurd. Gordijnen of luxaflex worden hierdoor overbodig.

Smart folie wordt veel gebruikt binnen bedrijfs- en kantoorpanden maar kan ook goed worden toegepast in uw woning. Smart folie is de veilige, strakke en voordelige oplossing voor wie zelf wil bepalen wanneer hij privacy wil. Bovendien past Smart Folie bij alle interieurstijlen en is het daarmee ook een duurzame oplossing.

Voor voorbeelden van alle toepassingen, kijk op onze andere Smart Folie website.

Portfolio
Smart Folie website

Smart Folie: op elk transparant oppervlak

Smart folie kan worden toegepast op ieder transparant oppervlak zoals ramen, scheidingswanden en spiegels. Met een schakelaar wordt het stroompje geactiveerd dat het oppervlak laat verspringen van mat naar transparant. Dit gebeurt binnen een seconde.

De elektra wordt netjes en vakkundig verwerkt aan de rand van het oppervlak. De glazenwasser kan zijn werk veilig blijven doen zoals hij gewend is. Heeft u een ruimte met een transparant oppervlak en wilt u weten wat De-Signmaker voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Contact
Smart Folie website

Materiaal

Zelfklevend

Breedte

Diverse formaten 63, 123 en 152

Textuur

Glans

Indoor/outdoor

Indoor

Bekijk hoe Smart Folie werkt.


Over ons
De-Signmaker is dé specialist als het gaat om totaaloplossingen op het gebied van wanddecoratie, carwrapping, reclamebelettering en veel meer! Maatwerk en creativiteit, letterlijk en figuurlijk op een hoog niveau.
CONTACT
FROM OUR BLOG
+31(0) 76 85 08 799
info@de-signmaker.nl