Smart Folie


Veiligheid

Vermindert vermoeidheid van de ogen

Controle

Precieze controle over privacy

Zicht

Behoud een open (kantoor)ruimte met natuurlijk licht en uitzicht

Eco

Ecovriendelijk & duurzaam

Smart Folie

Meer privacy door één druk op een knop! De folie verandert van dicht (melk glas) naar translucent en vice versa, door een stroompje elektriciteit dat door de folie wordt gestuurd. Zo is verdere raambekleding niet meer nodig om glazen ruimtes van meer privacy te voorzien. Ook binnen uw woning zijn er tal van toepassingsmogelijkheden. Smart folie is de veilige, strakke en voordelige oplossing voor al uw privacy wensen.

Portfolio
Smart Folie website

Simpel?

Smart folie kan worden toegepast op ieder transparant oppervlak. De elektra wordt netjes en vakkundig verwerkt aan de rand van het oppervlak, zodat ook de glazenwasser zijn werk zonder compromis veilig kan blijven doen. Verder werkt het als het licht aan en/of uit zetten, met één druk op de knop activeert of doorbreekt u het stroompje die het glas zal laten verspringen van transparant naar translucent. Bent u benieuwd wat De-Signmaker voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Contact
Smart Folie website

Materiaal

Zelfklevend

Breedte

Diverse formaten 63, 123 en 152

Textuur

Glans

Indoor/outdoor

Indoor

Bekijk hoe Smart Folie werkt.


Over ons
De-Signmaker is dé specialist als het gaat om totaaloplossingen op het gebied van wanddecoratie, carwrapping, reclamebelettering en veel meer! Maatwerk en creativiteit, letterlijk en figuurlijk op een hoog niveau.
CONTACT
  • Takkebijsters 4L, 4817 BL Breda
  • 0768508799
  • info@de-signmaker.nl
FROM OUR BLOG
Call Now
Directions