Textielframe

Textielframe als wanddecoratie

Wij, van De-Signmaker, zijn er voor u om uw vraagstuk met betrekking tot de wanden op te lossen. Wat dacht u bijvoorbeeld van textielframe? Een textiel frame is een aluminium frame die beschikbaar is in verscheidende maten. In de aluminium frame spannen wij vervolgens een polyester doek die voorzien is van een kunststof pees. De textielframes kunnen, als de omgeving het toelaat, zo in de muren verwerkt worden dat ze haast niet meer zichtbaar is. Wilt u nog een beetje extra? Kies er dan voor om een LED lichtbron op de textiel frame te plaatsen! Dit geeft een bijzonder effect op de polyesterdoeken.

De voordelen van textielframes door De-Signmaker

Wij beginnen altijd met het boren van gaatjes in uw muur of wand. Dit is zodat we het textiel frame stevig vast kunnen zetten. Zodra dit is gelukt, dan worden de hoogwaardige polyesterdoeken bevestigd. Dit wordt gedaan door middel van een kunststof pees dat rondom de doeken is vastgenaaid. We drukken vervolgens alle oppervlaktes van die pezen in de aluminium frames. Hierdoor zit de doek naadloos, perfect én kreukloos vast. Alle voordelen van textielframes op een rijtje:

  • Vervangbaar;
  • Slijt- en krasvast;
  • Hoge stootvastheid;
  • UV-bestendig;
  • En het is een enorme eyecatcher!

Over De-Signmaker

Wij zijn specialist in op het gebied van uitstraling. Tijdens ons werk streven wij er continue aan om de zichtbaarheid van particulieren, bedrijven en instellingen te vergroten. Tijdens het werken willen wij het altijd perfect doen. Al onze producten worden dan ook in eigen beheer ontwikkeld en gemonteerd. Hiermee voldoen wij aan de eisen op het gebied van design, functionaliteit en duurzaamheid.

Neem vrijblijvend contact op!

Wij helpen u graag met u uw wensen met betrekking tot textielframes. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. U kunt De-Signmaker telefonisch bereiken op het nummer 076 – 532 48 73 of een email sturen naar info@De-Signmaker.nl.

Over ons
De-Signmaker is dé specialist als het gaat om totaaloplossingen op het gebied van wanddecoratie, carwrapping, reclamebelettering en veel meer! Maatwerk en creativiteit, letterlijk en figuurlijk op een hoog niveau.
CONTACT
FROM OUR BLOG
+31(0) 76 85 08 799
info@de-signmaker.nl