WANDDECORATIE

Wilt u de wanden van uw kantoor, winkel, horeca gelegenheid, bedrijfsruimte of uw eigen huiskamer restylen, zonder ingrijpende en kostbare verbouwingen? De-Signmaker biedt u dé oplossing met een breed aanbod in wanddecoraties.

Offerte aanvragen
Contact

Grafische oplossingen

‘Interieur graphics’ omvat een enorme hoeveelheid aan grafische oplossingen voor ieder interieur, zoals full color fotobehang, wandprints, muurstickers, wanddecoraties en raamfolie. Voor ieder vraagstuk is er een oplossing beschikbaar. Of u nu sfeer wilt aanbrengen, uw interieurdecoratie drastisch wilt wijzigen of uw communicatie-uitingen wilt versterken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie:

Contact

Renovatiewrapping is ook een optie!

Renovatie of renoveren is het vernieuwen van een bestaand onderdeel van bijvoorbeeld uw keuken, slaapkamer, woonkamer en bedrijfsomgeving etc. (kortom alles wat een glad oppervlak heeft) waardoor het weer bruikbaar wordt naar de huidige maatstaven en normen. Dit wordt gedaan middels een speciale folie, die verkrijgbaar is in verscheidende kleuren.

Bekijk ons uitgebreide portfolio en laat u zich inspireren!

Portfolio
Naadloos Behang
Textielframe
Renovatie wrap
Glaswand
Over ons
De-Signmaker is dé specialist als het gaat om totaaloplossingen op het gebied van wanddecoratie, carwrapping, reclamebelettering en veel meer! Maatwerk en creativiteit, letterlijk en figuurlijk op een hoog niveau.
CONTACT
  • Takkebijsters 4L, 4817 BL Breda
  • 0768508799
  • info@de-signmaker.nl
FROM OUR BLOG
Call Now
Directions