WANDDECORATIE

Is uw interieur toe aan een drastische make-over?
Wilt u kantoor, winkel, restaurant of bedrijfsruimte opfrissen of restylen? Dan zijn de originele wanddecoraties van De-Signmaker een creatieve, unieke én betaalbare oplossing.

Grafische oplossingen

Een kale wand in de directiekamer, een lege entree of een groot trappenhuis?Met ‘Interieur graphics’ leveren deze onopvallende ruimtes ineens iets op!  De-Signmaker helpt met het kiezen van de beste grafische oplossing van uw interieur.

Gaat het om sfeerbeleving, reclame, het verrassende effect?Grafische interieurdecoratie zijn eyecatchers die bijblijven. Met full color fotobehang, wandprints, muurstickers, wanddecoraties en raamfolie kunt u uw huisstijl én sfeer door het hele pand terug laten komen.

Steen, hout, glas, metaal en textiel; grafische muurdecoraties zijn op vrijwel iedere ondergrond mogelijk.Voor ieder vraagstuk is er een oplossing beschikbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie:

Contact

Weer als nieuw met renovatiewrapping

Lelijke keukenkasten, een gedateerde kastenwand of een onaantrekkelijke receptiedesk? Het is niet altijd nodig om interieuronderdelen te vervangen. Renovatie-wrapping is een schitterende en veelzijdig oplossing die ook nog veel goedkoper is.

Met renoveren hoeft u dus niet te vernieuwen maar knappen we bestaande onderdelen op. Het interieur ziet er daarna wél weer als nieuw uit! Renovatie wrapping is mogelijk op alle gladde oppervlakken en u kunt deze daarna weer gebruiken zoals u gewend was.

Voor wrapping maken we gebruik van speciaal folie dat in diverse kleuren en prints verkrijgbaar.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk ons portfolio!

Portfolio
Naadloos Behang
Textielframe
Renovatie wrap
Glaswand
+31(0) 76 85 08 799
info@de-signmaker.nl