Glasdecoratie

Voordelen van glasdecoratie


Veiligheid

Men niet tegen glazenwanden aanlopen.

Folies

Etsglas
Translucent folie
Full colors (uw eigen print)
Snijfolie
En nog veel meer!

Opvallen

Creëer in een mum van tijd een blikvanger met een grootse communicatiekracht

Raambelettering/ Raamfolies/ Glaswand

Vaak missen kantoorruimten sfeer en beleving. Dat kan anders! Met branding en glaswand decoratie tovert u ieder eenvoudig kantoor om tot een representatieve, mooie en inspirerende locatie. De-Signmaker zorgt voor een prettige werkplek voor uw medewerkers en een omgeving waar uw bezoekers zich direct thuis voelen. We toveren een bedrijfsentree om tot een architectonisch hoogstand, bijvoorbeeld door het voorzien van een opvallende (full colour) print. Een grootse verbouwing of renovatie is niet nodig.

Wij adviseren en inspireren u graag

De-Signmaker is gespecialiseerd in vele vormen van reclamebelettering. Wij adviseren en inspireren u graag rekening houdend met de technische mogelijkheden, het communicatief rendement en hoe uw boodschap het best in de omgeving kan worden geïmplementeerd. De-Signmaker biedt een breed assortiment aan zelfklevende folies voor diverse toepassingen en ondergronden. Snijfolies in vele kleuren, raamfolies, etsfolies, muurfolies en vloerfolies. Wij adviseren u graag in de keuze van het juiste materiaal.

Materiaal

Zelfklevend

Breedte

Diverse formaten 63, 123 en 152

Textuur

Mat of glans

Indoor/outdoor

Indoor en outdoor

Over ons
De-Signmaker is dé specialist als het gaat om totaaloplossingen op het gebied van wanddecoratie, carwrapping, reclamebelettering en veel meer! Maatwerk en creativiteit, letterlijk en figuurlijk op een hoog niveau.
CONTACT
  • Takkebijsters 4L, 4817 BL Breda
  • 0768508799
  • info@de-signmaker.nl
Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 290 andere abonnees

Bel direct