NAADLOOS BEHANG

Offerte aanvragen
Contact
ONDERHOUD

Kras en stoot werend

MONTAGE

Geen storende naden meer die door uw afbeelding of patroon heen lopen.

Ondergrond

Wanden hoeven niet eerst egaal geschilderd te worden, omwille van kleur of vlekken

Waarom kiezen voor naadloos behang?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun woning of bedrijfsruimte te voorzien van een persoonlijke stijl met ‘naadloos behang’ (behang uit één stuk). Een dergelijke aanpak maakt in één oogopslag duidelijk wie u bent. Hiermee samenhangend creëert u een ruimte, die niemand anders heeft. ‘Naadloos behang’ op maat is heel geschikt om uw identiteit en zaken waarvan u houdt, zichtbaar te maken.

U kunt ervoor kiezen om ‘naadloos behang’ op maat te laten maken voor elk vertrek binnen uw woning of bedrijfsruimte, of om een bepaald thema uit te dragen dat door verschillende afbeeldingen – uit eenzelfde serie – als ‘naadloos behang’ op maat aan de muren wordt bevestigd. Een ding is zeker; hier kan geen verfje aan tippen!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie:

Contact

Nooit meer saai

Laten we eerlijk zijn, een muur met alleen een likje verf erop is maar saai. En ook een werkruimte zoals een kantoor is vaak een ietwat deprimerende omgeving. Een dergelijke saaie omgeving is echter met wanddecoratie gemakkelijk om te toveren in een creatieve, stimulerende en levendige ruimte. Dit komt ten goede aan het geluksgevoel van uw klanten en de productiviteit van uw werknemers.

Bekijk ons uitgebreide portfolio en laat u zich inspireren!

Portfolio

GET IN TOUCH

Heb een idee of een project? Laten we samenwerken.

Contact
Over ons
De-Signmaker is dé specialist als het gaat om totaaloplossingen op het gebied van wanddecoratie, carwrapping, reclamebelettering en veel meer! Maatwerk en creativiteit, letterlijk en figuurlijk op een hoog niveau.
CONTACT
  • Takkebijsters 4L, 4817 BL Breda
  • 0768508799
  • info@de-signmaker.nl
FROM OUR BLOG
Call Now
Directions