TEXTIELFRAME

Offerte aanvragen
Contact
Onderhoud

Lichte stootvastheid en krasselend

Montage

Eenmalig montage daarna kunt u snel en makkelijk doek vervangen

Ondergrond

Wanden hoeven niet eerst egaal geschilderd te worden, omwille van kleur of vlekken

Textielframe

Het aluminium textielframe is een van de oplossingen die De-Signmaker u biedt. Een textielframe is als het ware een aluminium frame, dat zo groot kan zijn als u maar wilt. De-Signmaker spant er vervolgens doeken in dat rondom voorzien is van een kunststof pees. De doeken kunnen op ieder gewenste moment vervangen of weggehaald worden.

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om er een LED lichtbron op aan te sluiten, wat een bijzonder effect geeft op de sublieme polyesterdoeken. De textielframes kunnen, als de omgeving ervoor geschikt is, zo in de muren verwerkt worden dat het haast niet meer zichtbaar is.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie:

Contact

Hoe gaat De-signmaker te werk?

Mocht u muren hebben die hun beste tijd hebben gehad, maar u wilt niet verven of stucwerk eroverheen plaatsen, dan is het de ideale oplossing om een textielframe te plaatsen.

De muren hoeven niet egaal of gestuct te zijn. De-Signmaker boort aantal gaatjes in de muur of wand, om het textielframe stevig vast te zetten. Zodra het textielframe stevig vast gezet is, dan kunnen we de hoogwaardige polyesterdoeken gaan bevestigen. Dit doen we door middel van een kunststof pees, dat rondom de polyesterdoeken is vastgenaaid. De-Signmaker drukt alle oppervlaktes van de pezen in de aluminium frames, waardoor de doek naadloos, perfect en kreukloos vast zit.

De doeken kunnen op ieder moment eraf gehaald worden en vervolgens kan er een nieuwe doek in

Bekijk ons uitgebreide portfolio en laat u zich inspireren!.

Portfolio

GET IN TOUCH

Heb een idee of een project? Laten we samenwerken.

Contact
Over ons
De-Signmaker is dé specialist als het gaat om totaaloplossingen op het gebied van wanddecoratie, carwrapping, reclamebelettering en veel meer! Maatwerk en creativiteit, letterlijk en figuurlijk op een hoog niveau.
CONTACT
  • Takkebijsters 4L, 4817 BL Breda
  • 0768508799
  • info@de-signmaker.nl
FROM OUR BLOG
Call Now
Directions