WRAPPING

Wrapping is een techniek dat een voorwerp voorziet van een hoogwaardige kwaliteit folie. Het is een perfecte vervanging voor het spuiten of het vervangen van objecten.

Offerte aanvragen
Contact

Wrapping

We hebben een zeer groot aanbod in de keuze van folie, vrijwel alles is mogelijk.Welke voorwerpen kunnen er gewrapt worden? Er is een groot aanbod aan voorwerpen dat ‘gewrapt’ kan worden. Hierbij moet u denken aan uw auto, uw motor, uw scooter, uw boot of zelfs uw vliegtuig; kortom vrijwel alle vervoersmiddelen. Daarnaast is het ook mogelijk om het toe te passen in uw interieur, zowel van uw vervoersmiddel, als van uw woning of uw bedrijfspand. Bijvoorbeeld uw keuken dat nog in goede staat is, maar er niet zo representatief meer uitziet. 

‘Folie in combinatie met het team van De-Signmaker doet wonderen’.

Contact

Renovatiewrapping is ook een optie!

Renovatie of renoveren is het vernieuwen van een bestaand onderdeel van bijvoorbeeld uw keuken, slaapkamer, woonkamer en bedrijfsomgeving etc. (kortom alles wat een glad oppervlak heeft) waardoor het weer bruikbaar wordt naar de huidige maatstaven en normen. Dit wordt gedaan middels een speciale folie, die verkrijgbaar is in verscheidende kleuren. Alle voordelen van renovatiewrapping op een rijtje:

+ Binnen een korte tijd te realiseren
+ Aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding
+ Altijd vervangbaar: originele staat en kleur blijft hetzelfde
+ Honderden mogelijke motieven: van hout tot leer
+ Kraswerend en duurzaam

Portfolio
carwrap
Renovatie
Over ons
De-Signmaker is dé specialist als het gaat om totaaloplossingen op het gebied van wanddecoratie, carwrapping, reclamebelettering en veel meer! Maatwerk en creativiteit, letterlijk en figuurlijk op een hoog niveau.
CONTACT
  • Takkebijsters 4L, 4817 BL Breda
  • 0768508799
  • info@de-signmaker.nl
FROM OUR BLOG
Call Now
Directions