WRAPPING

Wrapping is een techniek waarbij een voorwerp wordt voorzien van een hoogwaardige kwaliteit folie.
Het is een perfecte vervanging voor het spuiten of het vervangen van objecten. Het product ziet er weer uit als nieuw.
Offerte aanvragen
Contact

Wrapping

Wrapping is het ‘inpakken’ van een voorwerp met speciaal wrapfolie. Dit wrapfolie is speciaal folie van hoogstaande kwaliteit en is buitengewoon flexibel en vormbaar. Het folie volgt de lijnen van het product, sluit naadloos aan en is even sterk als lak.

Zo is het mogelijk om allerlei voorwerpen te wrappen: auto, boot, scooter en vliegtuig. Maar ook meubels, keukens en deuren.

Wrapping geeft het product een complete make-over maar is een stuk voordeliger dan spuiten. Bovendien zijn er eindeloos veel mogelijkheden in kleur en print te bedenken. Bijna alles is mogelijk.

Een groot voordeel van wrapping: bent u weer toe aan een ander kleurtje? Dan halen we het folie er weer af en kiest u een ander uiterlijk. Dat is met spuiten uiteraard niet mogelijk. Het gebruikte folie is UV-werend, krasvast en eenvoudig te onderhouden.

Weten wat de mogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend conract op!

Contact

Waarom vernieuwen als wrapping ook kan?

Ruimtes en onderdelen van het interieur die intensief worden gebruikt, vertonen na verloop van tijd gebruikerssporen. Denk bijvoorbeeld aan keukens, receptiedesks, vergaderruimtes en eettafels. Uw kunt natuurlijk vernieuwen maar renovatie wrapping is dan een mooie en duurzame oplossing.

Voor renovatie wrapping kunt u ervoor kiezen om alleen die onderdelen te laten ‘renoveren’ die aan vervanging toe waren. 

Dit zijn de voordelen van renovatiewrapping:

– Wrapping gaat snel en zonder lawaai of rommel
– Prima prijs-kwaliteitverhouding
– Kleurvast
– Eindeloos veel keuze uit motieven, zoals hout of leer
– Kraswerend en duurzaam

Dankzij de veelzijdigheid is het mogelijk om een bestaand interieur een complete make-over te geven. Wij adviseren graag over de mogelijkheden. Laat u alvast inspireren door ons portfolio!

Portfolio
carwrap
Renovatie
Over ons
De-Signmaker is dé specialist als het gaat om totaaloplossingen op het gebied van wanddecoratie, carwrapping, reclamebelettering en veel meer! Maatwerk en creativiteit, letterlijk en figuurlijk op een hoog niveau.
CONTACT
FROM OUR BLOG
+31(0) 76 85 08 799
info@de-signmaker.nl