RENOVATIE WRAP

Offerte aanvragen
Contact
ONDERHOUD

Eenvoudige te reinigen en kraswerend

MONTAGE

Goedkoper en sneller dan een spuiter! En kan bij u op locatie gelijk geplakt worden.

VEILIGHEID

Er word tijdens montage geen schadelijke materialen gebruikt.

Renovatie Wrap

Is uw keuken, deuren, liften of uw bedrijfsomgeving toe is aan een update? Is het vervangen of het spuiten ervan te duur?

Dan is renovatie de oplossing voor u! Renovatie of renoveren is het vernieuwen van een bestaand onderdeel van bijvoorbeeld uw keuken, deuren, liften en bedrijfsomgeving etc. (kortom alles wat een glad oppervlak heeft) waardoor het weer bruikbaar wordt naar de huidige maatstaven en normen. Wanneer een keuken of bedrijfsomgeving geheel of gedeeltelijk gerenoveerd wordt, zal het een grote investering zijn waarbij natuurlijk ook veel komt kijken. Bij ‘Renovatie Wrap’, is het een simpele klus, wat binnen mum van tijd gerealiseerd kan worden. De folie is bestand (na montage) tegen temperaturen van -50 tot +110 graden Celsius en dus ijzersterk. Let wel op dat de folie altijd goed heet word ‘na geföhnd’ als de montage over scherpe hoeken en bochten gaat. Dan fixeert de folie daar namelijk perfect.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie:

Contact

Tegen een fractie van de kosten van spuiten!

De ‘Renovatie Wrap’ is een directe tegenhanger van spuiten of verven. Het is niet alleen goedkoper dan spuiten, gronden en primeren, maar het is ook binnen mum van tijd te realiseren met een professioneel eindresultaat. De folie is in vele kleuren, structuren, vormen, effecten en maten toe te passen in uw omgeving. Van mat tot geborsteld staal (RVS) effect, houtnerf structuur. Maar ook hoogglans kleuren en metallics zijn gewoon toe te passen. Simpelweg; alles is mogelijk. Geef direct een nieuwe look, precies in de kleuren van uw keuze en met een geweldige afwerking. Tegen een fractie van de kosten van spuiten. Een renovatie van uw keuken, badkamer, deuren, liften, bedrijfsomgeving of zelfs deuren en keukenapparatuur was nog nooit zo eenvoudig. Wacht niet langer en bekijk wat de mogelijkheden zijn. Bij renovatie kunnen karakteristieke eigenschappen gecombineerd worden met moderne vernieuwingen.

Bekijk ons uitgebreide portfolio en laat u zich inspireren!

Portfolio

GET IN TOUCH

Heb een idee of een project? Laten we samenwerken.

Contact
Over ons
De-Signmaker is dé specialist als het gaat om totaaloplossingen op het gebied van wanddecoratie, carwrapping, reclamebelettering en veel meer! Maatwerk en creativiteit, letterlijk en figuurlijk op een hoog niveau.
CONTACT
  • Takkebijsters 4L, 4817 BL Breda
  • 0768508799
  • info@de-signmaker.nl
FROM OUR BLOG
Call Now
Directions